Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Calcatoria Otopeni Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii profesionale de calcat haine
154 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
A avea de calcat haine ne poate pune de multe ori in incurcatura. De cele mai multe ori ne lipseste timpul sau indemanarea. Cel mai des se pune problema de “cum calcam corect” o piesa din garderoba.

Iti oferim servicii profesionale de calcat haine (in Bucuresti) cu garantia lucrului bine facut marca Calcatoria.ro ! Flexibilitate din partea noastra si efortul minim din partea utilizatorului sunt ingrediente menite sa maximizeze calitatea si grija fata de tesaturi.

Preluarea si livrare sunt incluse in costul comenzii. Preluam rufele, spalate si uscate in prealabil, din locul si la ora stabilite. Calcam rufele conform preferintelor fiecarui client in parte. Livram in 48 de ore la locul de preluare sau in alt loc daca se doreste.

Lasa in grija noastra “mormanul” de rufe de calcat si bucura-te de cei dragi! De calcat haine ne ocupam noi asa ca tu poti sa iti iei timpul inapoi!! Credem in valori precum profesionalismul si responsabilitatea lucrului bine facut. Performanta si respectul fata de clienti sunt constantele de care tinem cont in prelucrarea fiecarei comenzi.
Din Gura in Gura